След като станаха ясни номинациите Грами за 2024 г.  много

...
След като станаха ясни номинациите Грами за 2024 г.  много
Коментари Харесай

Най-силните реакции на номинираните за Grammy

След като станаха ясни номинациите " Грами " за 2024 г.  доста звезди и нови реализатори, които получиха номинации, разгласиха постове в обществените мрежи. 

66-ата гала ще се организира в Crypto.com Arena в Лос Анджелис на 4 февруари 2024 година, измежду отличените реализатори са Били Ейлиш, boygenius, Лана Дел Рей, Майли Сайръс, Оливия Родриго, SZA и Тейлър Суифт и доста други.

Жените изпълнителки изрично преобладават по брой на номинациите във водещите категории - Сиза има девет номинации, следвана от Фийби Бриджърс и Виктория Моне със седем. Шест номинации има Оливия Родриго, в това число за запис на годината и ария на годината. По шест номинации имат кънтри звездата Бранди Кларк и Били Айлиш, Майли Сайръс и Тейлър Суифт. 

Ето и най-забележителните реакции на звездите, съгласно People.

Майли Сайръс (която тази година получава най-вече номинации за своята работа досега) разгласява трогателно обръщение в Instagram и фотография, на която е с черна рокля и широкопола шапка. Тя се обръща към почитателите си със Smilers и обръща внимание на броя номинирани дами тази година. 

" Поздравления за всички номинирани за тазгодишните награди " Грами ". Да виждам по какъв начин дамите печелят и ръководят музикалната промишленост ме кара да се гордея. Забавно е да бъдеш номиниран и е вълнуващо е да спечелиш, само че същинският трофей е да обичат музиката ми по целия свят ".

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

 

Инди рок триото с участието Фийби Бриджърс – boygenius, също имаше мощна година, която им завоюва номинации в различните категории, както и запис и албум на годината. Те споделиха фотография, на която се вижда момента, в който схващат, че ще се борят за по този начин желаната  премия за албум на годината. 

 
    View this post on Instagram           
A post shared by boygenius (@xboygeniusx)

 

Грейси Ейбрамс, 24-годишната певица и авторка на песни, която подгрява Тейлър Суифт по време на Eras Tour, също не може да повярва, че е получила номинация в категорията за най-хубав нов реализатор.  

" Какво се случва ", написа тя.
    View this post on Instagram           
A post shared by Gracie Abrams (@gracieabrams)

 

Друг трогателен пост е този на Хали Бейли. 23-годишната актриса и певица показа, че се усеща като в " сън ", откакто схваща, че  песента й Angel е номинирана  в категорията за най-хубава R&B ария.

" О, Боже мой, хора, усещам се като в сън ", написа тя и прибавя, че не може да повярва.  

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Halle Bailey (@hallebailey)

 

33-годишната рапърка Ice Spice получи  номинация за най-хубав нов реализатор, наред с други номинации и показа, че е шокирана с обява в X (Twitter)
  " ЧЕТИРИ НОМИНАЦИИ ЗА ГРАМИ?! Бъзикате ли се... благодаря!!! благодаря  "
 

FOUR GRAMMY NOMINATIONS?! are u shittin me!!! thank YOU 
— Ice Spice (@icespicee_) November 10, 2023
 

Kelsea Ballerini, чиито албум Rolling Up the Welcome Mat е номиниран в категорията за най-хубав кънтри албум, показа в Instagram видео, в което тя, майка й, приятелите и гаджето ѝ Чейс Стоукс научават новината дружно. 30-годишната звезда на кънтри музиката наподобява извънредно развълнуване,  до момента в който размахваше ръце и избухва в сълзи.
    View this post on Instagram           
A post shared by Kelsea Ballerini (@kelseaballerini)

 

През тази година са добавени три нови категории - най-хубав поп денс запис, най-хубаво музикално афро показване и най-хубав различен джаз албум. 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР